Ha En Morsom Campingtur

En av de beste måtene å ha det gøy ute og nyte alt naturen har å tilby, er å dra på camping. Imidlertid er det ikke nok å bare dra ut i skogen uten å vite hva du gjør. Ved å huske følgende råd, kan din neste campingtur være en å huske.

Når du pakker til campingturen, ikke glem stoler og radio. En av de beste delene av camping er å sitte rundt bålet. Du kan sitte på en gammel tømmerstokk, men hvorfor plage deg når du kan pakke stoler og være komfortabel. Radioen er til underholdning og sitter rundt bålet. En enda bedre idé er å ta med gitaren din for å synge med.

Du trenger ikke å være speider for å være forberedt hvis du planlegger å dra på camping. En av de første reglene er å sørge for å fortelle noen hvor du vil være. Hvis det ikke er et nøyaktig sted å gi, så gi en generell ide om store veier i nærheten eller til og med GPS -koordinater hvis du kjenner dem, og gi en tidsramme for når du planlegger å returnere.

Kjøp en sovepose som passer til været du vil være i. En vinterpose for sommeren får deg til å svette hele natten. På baksiden, ta med en sovepose beregnet på sommercamping, som vil gjøre deg veldig kald under vintercampingen. Bruk av en lettere sovepose om vinteren kan faktisk føre til at du får hypotermi.

Hvis du planlegger noen form for backcountry -camping, er et must -carry -element et brannstartpakke. Hvis du er i en overlevelsessituasjon, er ild en måte å lage mat på, holde deg varm, rense vann og signalisere om hjelp. Mange campingbutikker selger brannstartere som kan brukes når de er våte og ikke krever drivstoff. Prøv også å lage ild når du ikke er i en overlevelsessituasjon, slik at du vet at du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

En stor bekymring for mange som går på camping er insektene. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags insektmiddel. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leir for hvepsreir eller maurbakker som kan forårsake problemer. Bruk lange bukser og langermede når det er mulig, og inspiser deg selv for flått av og til.

Duct tape er en verdifull gjenstand å bære i mange forskjellige situasjoner. Du kan lappe hull i telt, sko og oppblåsbare, samt bruke det til å sikre teltet ditt eller forsegle myggnettet.

Ta med et førstehjelpssett. Camping er gøy. Det kan også være litt farlig. Vær alltid forberedt. Små skrammer og utslett kan være spesielt vanlige ute i naturen. Ta med et nødhjelpssett fullt av alt du måtte trenge. Du vil være glad du gjorde hvis noe går galt.

Når du vet hva du gjør, er det mye lettere å ha det gøy på din neste campingtur. Ved å bevæpne deg med noen grunnleggende råd, kan du unngå vanlige feil og bare fokusere på å kose deg. Bare husk tipsene fra denne artikkelen for å ha en flott tid med camping.

Triks For Å Maksimere Moroa