Happy Campers 101: Gjør Din Neste Campingtur Til En Suksess Med Disse Tipsene

Hvis du har vært lurer på hva du kan forvente for en kommende camping tur, har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil dele grunnleggende tips og råd som vil gjøre din camping tur gå av uten problemer. Fortsette lesing å høre rettferdig der hvor du nød for å starte.

Når du går camping, må du sørge for at du holder en liste over alle forsyninger som du har tenkt å bringe. Du må sørge for at du inkluderer alt du trenger på turen. Dette er den beste måten å sørge for at du ikke glemmer noe for turen.

Pre-Cool isen brystet ved å fylle den med masse is, minst seks timer før avgang. Når du er i ferd med å forlate, pakke opp nedkjølt avkjølt drikke og blokkere is, ikke cubed. Popping rom temp drikkevarer vil ta opp verdifull is-liv, og kuber vil smelte mye raskere enn en blokk!

For å øke søvn opplevelsen mens du er på camping, ta med en pute sammen som du kan plassere under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og tre knuter kan føre til merkelige søvn forhold. Hvis en pute er ikke hendig, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på seg selv for å lage noen pute.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

Når det er tid for deg å gå i dvale, er det en god idé å sette kjølere som du tok med inn i bilen din. Bears har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølere vanligvis bærer matvarer og dette vil tiltrekke dem til leiren din.

La folk få vite hvor gruppen din er på vei. Bare i tilfelle noe skjer med noen av dere, vil du vite at det er folk som vet hvor du er. Dette er et godt forsiktighetstiltak å ta hvis noe skulle skje med campinggruppen din, fordi hjelpen vil være på vei snart.

Appelsiner smaker godt, men de kan også bidra til å holde mygg borte fra deg. Ikke kast skreller når du er ferdig med dem og gni dem på deg selv. Påfør på enhver hud som er utsatt for å holde insekter unna uten kjemikalier. Det er mye billigere enn å bruke pengene dine på bug spray!

Vurder å kjøpe billige walkie-talkies å ta med deg på din neste campingtur for å gi en måte å holde kontakten med alle i partiet ditt i områder der mobiltelefon mottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er camping med barn og trenger å holde styr på deres oppholdssted.

Camping er en ganske enkel utendørs utflukt for bare om noen å håndtere. Men denne artikkelen delte noe informasjon som skal hjelpe deg feltet eventuelle uhell som kommer din vei før de noen gang har en sjanse til å bli et problem for deg. Hold denne informasjonen i bakhodet på din morsomme camping tur!